2019. január 19., szombat

Társkerseső


Miért lett népszerű az internetes társkereső???

Előnye, hogy nem kell szemtől szembe állni, kevesebb bátorság szükséges. Csevegni lehet úgy is, hogy nem jó a frizurám, borostás vagyok. Úgy tűnhet, hogy leértékelem az ismerkedés eme formáját. Pedig nem így van. Jelenleg talán ez az egyetlen ismerkedési forma, de nem szabad elfeledni a hiányosságát.
Nem jó, ha a párkeresési folyamatnál sokáig maradunk virtuálisan. Egy személyes találkozás rengeteg dologra deríthet fényt, mielőtt még a nem létező partnerbe szeretnénk bele a hosszú beszélgetések során.
Bizonyára sokunknak megfordult a fejében, hogy érzelmileg érett személyként fel tudjunk mérni a valódi értéket. Aki nem erre használja az internet adta lehetőséget, saját magát is becsapja. Megéri ez?
A virtuális élmény tölti be gondolataikat, míg a valós kapcsolat egyre inkább kiürül, elsorvad. Sokan kényelemből, lustaságból válasszák ezt a formáját az ismerkedésnek. Az igaz baj akkor van, ha az illető függővé válik.
Ez nőket, férfiakat egyaránt érint.
A nőket inkább a kapcsolatkeresés sodorja bele, így ez gyakran érzelmi kudarchoz, sérülésekhez vezet náluk. A férfiakat leginkább a szabad flörtölés, és ennek szexuális élménye hajtja. De mindez olyan fokra juthat, hogy képtelenek mindennapi életüket, feladataikat ellátni.
Mindenek ellenére lehet játszani a neten, de idejében kapcsoljunk, és mindig tudjuk kívülről látni annak mértékét.
Nehogy feláldozzuk a valóságot, az itt és most megélhető boldogságot, mert hiába próbálunk újra klikkelni, nem kapunk új életet!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése