2020. március 23., hétfő

NE FÉLJ!


Fekete Zsolt
Március 21. ·
MIHÁLY ARKANGYAL ÜZENETE ~ NE FÉLJ!

"Félelmeid visszahúzó erők, melyek elválasztanak az élet áramlásától blokkokat képezve benned. Félelmeid lebénítják cselekvésed útját és elszakítanak a jelen pillanatának nyugalmától.
Aggodalmaid ki nem mondott imák, melyek az energiák szintjén elzárnak Téged a fénytől, és képesek önbeteljesítő jóslatokká válva elválasztani Téged lelked forrásától, és az ősi ritmustól, mely dallamával ringat el Téged az élet csodálatos és békésen hullámzó tengerén.

NE FÉLJ, ... BÍZZ! Mert a benned élő forrás, a benned zengő dallam összhangban él, létezik az Univerzum valamennyi létezőjével, és mindent elrendez, minden történést az isteni rend szerint alakít, mely minden létezőt csodálatos áldásokban részesít.

Nincs jó vagy rossz. Tapasztalás van. És emlékezés arra, hogy mi égiek, mindig vigyázunk Rád, és az Univerzum esszenciája, a Teremtő fénye benned is ott ragyog.
És ez a fény, képes megvilágítani és eltüntetni a legnagyobb sötétséget is. Képes megszüntetni a sõtétség és félelem világot beborító, emberi szíveket elhomályosító fátylának illúzióját.

Sokan szólaltok most fel a lélek, a szív, egység és a szeretet igazsága mellett. Szóljatok, de legfőképp éljétek az összefogás és szeretet erejét. Bánjatok úgy egymással, mint a jó testvéreitekkel, úgy, ahogyan azt szeretnétek, ahogy mások is veletek bánjanak.

Ne félj, melletted vagyok az élet tengerén!"


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése