2022. június 23., csütörtök

Vannak emberek, akik



Vannak emberek, akik folyamatosan mások energiáiból élnek. Ha nem adsz nekik, akkor elveszik tőled. Kitalálják a módját, hogy mivel érhetik el. Talán nem is vetted észre, de folyamatosan figyelmet követelnek tőled. Azt akarják, hogy ők legyenek a legfontosabbak neked. Vagy így, vagy úgy de elérik azt amit akarnak tőled. Ha elsőre nem teszed meg, akkor annyiszor elmondja, hogy a végén azt mondod, na jó legyünk túl rajta… és ő győzött, feltöltődött, te pedig veszítettél, elfáradtál, leeresztettél, kiüresedtél.

Aztán amint egy kicsit összeszedted magad, egy kicsit jobban vagy, akkor jön a következő ötlettel… és te újra ellenállsz, majd újra lemondasz önmagadról, az lesz amit ő akar, és a kör folytatódik.

Napjainkat ezek az energetikai játszmák határozzák meg. Akinek nincs saját energiája, az elrabolja valamilyen drámával attól, akinek van. Akinek nincs saját energiája, annak nincs kapcsolata a saját Lelkével, a saját energia forrásával. Így megkeresi azokat, akiknek van.

Sokkal tudatosabbnak kell lennünk. Azzal minden rendben van, ha valakinek önszántunkból adunk energiát, az viszont nincs rendben, ha elveszik tőlünk.

Nehezen tudunk visszatöltődni, amikor teljesen leszívják az energiáinkat, hiszen a töltődéshez csendre, pihentető alvásra, könnyedségre, a szeretet érzésére lenne szükségünk. Ezért vigyáznunk kell az energiakészletünkre. Vigyáznunk kell a Lelkünk fényére.

 Dömötör Aletta

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése